Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn een veelzijdige vorm van raamdecoratie, waarbij de stof zich elegant opvouwt wanneer het gordijn omhoog wordt getrokken. Dit type gordijn is vaak voorzien van een koord- of kettingmechanisme, waarmee je eenvoudig kunt bepalen hoeveel licht je wilt binnenlaten en hoeveel privacy je wilt behouden. Vouwgordijnen zijn ideaal voor woonkamers, slaapkamers en andere ruimtes, waar ze niet alleen functioneel zijn maar ook een stijlvolle toevoeging vormen aan het interieur. Met een brede keuze aan stijlen, kleuren en materialen zijn ze een praktische en mooie oplossing voor elk type raam.

Meer sfeer en controle met vouwgordijnen van Dijkstra

Ben je op zoek naar vouwgordijnen voor je woonkamer, keuken, slaapkamer of een andere ruimte? Onze op maat gemaakte vouwgordijnen zijn een perfecte keuze voor elk type raam. Of het nu gaat om een groot schuifraam of een klein zolderraampje, Dijkstra biedt altijd een stijlvolle en praktische oplossing.

Belangrijkste kenmerken van onze vouwgordijnen:

  • Altijd perfect op maat gemaakt.
  • Verkrijgbaar in verschillende stoffen en kleuren.
  • Geschikt voor zowel rechte ramen als bijzondere raamvormen.
  • Mogelijkheid tot lichtdoorlatende of verduisterende stoffen.
  • Eenvoudige bediening met een kettingsysteem of elektrische bediening.

Het unieke aan de vouwgordijnen van Dijkstra? Elk vouwgordijn wordt op maat gemaakt met oog voor detail, waarbij strakke lijnen en een perfecte pasvorm altijd worden gegarandeerd.

Maak een afspraak

Verschillende soorten vouwgordijnen

Bij Dijkstra bieden we twee soorten vouwgordijnen aan, zodat je eenvoudig de juiste keuze kunt maken.

Lichtdoorlatende vouwgordijnen

Onze lichtdoorlatende vouwgordijnen zijn ideaal wanneer je privacy wilt behouden maar toch wilt genieten van natuurlijk licht. De stoffen filteren het licht op een zachte manier, waardoor de ruimte een warme en natuurlijke uitstraling krijgt.

  • Geschikt voor woonkamers, keukens en kantoren.
  • Beschikbaar in diverse kleuren en patronen.
  • Perfect voor het creëren van een gezellige en uitnodigende sfeer.

Verduisterende vouwgordijnen

Wil je een ruimte volledig verduisteren? Onze verduisterende vouwgordijnen bieden de perfecte oplossing. Ideaal voor slaapkamers en kinderkamers, waar je volledige controle wilt hebben over de lichtinval.

  • Geschikt voor slaapkamers en andere ruimtes waar verduistering gewenst is.
  • Verkrijgbaar in verschillende stoffen en kleuren.
  • Ideaal voor optimale privacy en rust.

Met aluminium lamellen creëer je een strakke, moderne uitstraling. Deze lamellen zijn licht, sterk en beschikbaar in tal van metallic kleuren die gemakkelijk te onderhouden zijn.

Montageopties

Er zijn verschillende manieren om je vouwgordijnen te monteren, afhankelijk van de situatie van het kozijn. Welke optie het meest geschikt is, hangt af van factoren zoals de ruimte binnen de kozijnopening en de afmetingen van het raam. We adviseren je graag over de beste montageoptie voor jouw ramen.

  • In de dag: Hierbij worden de vouwgordijnen binnen de kozijnopening gemonteerd, waardoor ze dicht bij het raam hangen.
  • Op de dag: De vouwgordijnen worden op het kozijn of de muur gemonteerd, wat ideaal is voor ramen met weinig ruimte in de kozijnopening.
Ontdek de mogelijkheden

Bediening

Voor de bediening van de vouwgordijnen kun je kiezen uit verschillende opties:

  1. Handmatige bediening via een soepel lopend kettingsysteem.
  2. Elektrische bediening voor extra comfort, waarbij de gordijnen eenvoudig met een afstandsbediening of via een app te bedienen zijn.
Hoe werkt het

Hoe werkt het? Jouw perfecte vouwgordijnen met Dijkstra

Bij Dijkstra streven we ernaar om voor elk raam de perfecte oplossing te bieden. Met onze ruime ervaring en deskundig advies zorgen we ervoor dat je vouwgordijnen perfect aansluiten op jouw wensen.

Stap 1

Oriëntatie

Neem contact met ons op via het contactformulier, telefoon of kom langs in onze showroom. Onze specialisten laten je graag de verschillende mogelijkheden zien en geven je een prijsindicatie. We helpen je bij het vinden van de beste optie voor jouw situatie.

Stap 2

Advies op locatie

Onze adviseur komt graag bij je langs om de ramen nauwkeurig op te meten. Tijdens deze afspraak bespreken we de mogelijkheden, van materiaalkeuze tot de montageopties. Na jouw goedkeuring van de offerte gaan we direct aan de slag.

Stap 3

Maatwerkproductie

Na het opmeten worden de vouwgordijnen op maat gemaakt, zodat ze perfect passen bij jouw raam. Elk detail wordt zorgvuldig afgestemd voor een optimaal resultaat.

Stap 4

Installatie

Onze monteurs zorgen voor een vakkundige installatie van de vouwgordijnen. Ze werken netjes en efficiënt, zodat jij snel kunt genieten van je nieuwe raamdecoratie.
Bij Dijkstra staat kwaliteit en maatwerk centraal, zodat je verzekerd bent van vouwgordijnen die niet alleen prachtig zijn, maar ook perfect functioneren.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden?

Doe inspiratie op
Vouwgordijnen

Maak nu een afspraak

Wij komen naar u toe, naar de plek waar het nieuwe interieur komt. Zo kunnen wij maximaal adviseren over de mogelijkheden en u hoeft de deur niet uit. Wel zo makkelijk.

Contact Us