Markiezen op maat

Op zoek naar stijlvolle en functionele markiezen die perfect bij jouw woning passen? Bij Dijkstra vind je een breed assortiment aan markiezen die niet alleen beschermen tegen de zon, maar ook een prachtige toevoeging zijn aan de uitstraling van je huis. Of je nu kiest voor de warme uitstraling van houten markiezen of de onderhoudsvrije aluminium variant, wij bieden maatwerk voor elk type woning. Met verschillende bedienings- en montagemogelijkheden helpen we je graag bij het vinden van de ideale oplossing.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of plan een showroomafspraak en ontdek wat Dijkstra voor jou kan betekenen!

Creƫer jouw eigen stijl met de markiezen van Dijkstra

Bij Dijkstra bieden we een uitgebreide collectie markiezen die zowel stijlvol als functioneel zijn. Of je nu kiest voor de klassieke charme van houten markiezen of de onderhoudsvriendelijke aluminium varianten, je kunt rekenen op kwaliteit en een perfecte afwerking. Onze markiezen zijn volledig op maat gemaakt, zodat ze perfect passen bij jouw woning en persoonlijke smaak. Met een ruime keuze aan kleuren, doeken en afwerkingen kun je jouw eigen unieke stijl creƫren, terwijl je tegelijkertijd geniet van de voordelen van effectieve zonwering.

Ontdek de mogelijkheden
Markiezen

Een uitgebreid aanbod aan markiezen met unieke voordelen

Bij Dijkstra bieden we een breed scala aan markiezen, ieder met specifieke voordelen en eigenschappen die passen bij verschillende stijlen en toepassingen. Of je nu op zoek bent naar een klassieke, traditionele uitstraling of een modern en strak design, wij hebben de perfecte markies voor jouw woning of bedrijfspand.

  • Houten markiezen bieden een klassieke, authentieke sfeer en zijn gemaakt van hoogwaardige houtsoorten zoals Scandinavisch grenen of meranti hardhout. Deze markiezen combineren duurzaamheid met esthetiek en zijn bestand tegen diverse weersomstandigheden.
  • Voor een moderne en onderhoudsvrije optie zijn onze aluminium markiezen ideaal. Ze bieden een strakke uitstraling, zijn zeer weerbestendig en vergen weinig onderhoud. Perfect voor eigentijdse architectuur.
  • Onze petmarkiezen zijn ideaal voor deuren en ramen waar een hogere doorkijk gewenst is, terwijl boutiquemarkiezen perfect zijn voor winkels en horeca dankzij hun opvallende, vaste model dat vaak wordt voorzien van bedrijfslogoā€™s en verlichting.

Bij Dijkstra ben je verzekerd van markiezen die zowel karakter als functionaliteit combineren. Of je nu een tijdloos houten model kiest of een modern aluminium exemplaar, wij bieden altijd maatwerkoplossingen. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan of kom langs in onze showroom en ontdek de mogelijkheden!

Bedieningsopties voor markiezen

Bij Dijkstra begrijpen we dat gemak belangrijk is. Daarom bieden we verschillende bedieningsopties voor onze markiezen. Wil je het traditionele gevoel van handmatige bediening met een koord? Of ga je voor ultiem comfort met elektrische bediening? Onze markiezen kunnen eenvoudig worden uitgerust met een Somfy motor, waarmee je ze met Ć©Ć©n druk op de knop kunt bedienen via een afstandsbediening of smartphone. Dankzij deze innovatieve technologie geniet je altijd van een optimaal binnenklimaat, zonder dat je er omkijken naar hebt.

Montageopties voor markiezen

Elke woning is anders, en daarom bieden we diverse montageopties voor onze markiezen. Of je nu een klassiek kozijn hebt of een moderne gevel, onze specialisten zorgen voor een naadloze installatie die perfect aansluit bij jouw wensen. We bespreken samen de mogelijkheden en adviseren je over de beste oplossing, zodat je markies niet alleen functioneel is, maar ook volledig in harmonie met jouw woning. Met onze expertise garanderen we een zorgeloze installatie en jarenlang plezier van je markiezen.

Bel ons Vraag advies
Hoe werkt het

Hoe werkt het? De ideale markiezen voor jouw woning met Dijkstra

Het vinden van de perfecte markies voor jouw woning is eenvoudig met de hulp van onze experts. Van advies over het juiste type markies tot het kiezen van de perfecte kleuren en materialen, wij begeleiden je stap voor stap door het hele proces. Onze maatwerkoplossingen garanderen dat de markies volledig voldoet aan jouw wensen, of het nu gaat om zonwering voor een huis, winkelpand of horecagelegenheid. Bovendien bieden we ook de mogelijkheid tot herbekleding of renovatie, zodat je markiezen er weer als nieuw uitzien.

Stap 1

Wat zoek je precies?

Neem contact met ons op via ons contactformulier, telefoon of kom langs in onze showroom. Onze specialisten laten je graag zien wat de mogelijkheden zijn met onze markiezen en geven je een prijsindicatie op maat. De koffie staat klaar voor je!

Stap 2

Advies aan huis

We komen graag bij je thuis om de afmetingen voor de markiezen nauwkeurig op te meten. Onze inmeetadviseur bespreekt alle specifieke mogelijkheden en montageopties met je. Tevreden met de offerte? Na jouw akkoord gaan we direct voor je aan de slag om de markiezen perfect op maat te maken en te installeren.

Stap 3

Productie op maat

We werken snel en efficiƫnt, zodat we je opdracht direct kunnen verwerken. Elke markies wordt tot op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt. Zo ben je verzekerd van markiezen die perfect aansluiten bij jouw ramen en de uitstraling van je woning.

Stap 4

Volledige installatie

Onze ervaren monteurs zorgen voor een vlekkeloze installatie van jouw markiezen. We vertrekken pas als alles perfect gemonteerd, afgewerkt en netjes opgeruimd is. Zo kun jij direct genieten van je nieuwe Dijkstra markiezen!

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden?

Doe inspiratie op
Markiezen

Maak nu een afspraak

Wij komen naar u toe, naar de plek waar het nieuwe interieur komt. Zo kunnen wij maximaal adviseren over de mogelijkheden en u hoeft de deur niet uit. Wel zo makkelijk.

Contact Us