Solar rolluiken op maat

Bij Dijkstra kunnen we eenvoudig jouw op maat gemaakte solar rolluik installeren en monteren. Kies uit diverse maten, kleuren, vormen en bedieningsopties om perfect aan te sluiten bij jouw persoonlijke wensen. Onze solar rolluiken zijn uitgerust met een zelfvoorzienende motor, accu en zonnepaneel, waardoor binnendrilling voor stroomtoevoer overbodig is. Het geïntegreerde zonnepaneel op de rolluikkast zorgt ervoor dat de motor optimaal functioneert. Maak vandaag nog een afspraak om te profiteren van het comfort en de efficiëntie van onze solar rolluiken.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of plan een showroomafspraak en ontdek wat Dijkstra voor jou kan betekenen!

Solar rolluiken
Solar rolluiken

Solar rolluiken van Dijkstra

Steeds meer mensen kiezen voor solar rolluiken, omdat dit de toekomst is van energiezuinig en duurzaam wonen. Met solar rolluiken behoort het traditionele probleem van het boren in de gevel tot het verleden. De basisinstallatie bestaat uit het bevestigen van geleiders aan de gevel of het kozijn en het plaatsen van de rolluikkast op deze geleiders. Op deze manier zorgen we ervoor dat alles correct en veilig wordt geïnstalleerd volgens onze uitgebreide montage-instructies.

Neem contact met ons op voor een gedetailleerde offerte en zet vandaag nog de stap naar duurzame innovatie met een professioneel geïnstalleerd solar rolluik.

Ontdek de mogelijkheden

Voordelen van rolluiken op zonne-energie

Bij Dijkstra geloven we in innovatie en duurzaamheid. Onze rolluiken met zonnecellen bieden tal van voordelen voor jouw huis en welzijn.

  • Eenvoudige installatie: Onze elektrische rolluiken op zonne-energie zijn eenvoudig te installeren zonder complexe bedrading of nabijgelegen stopcontacten. Dit zorgt voor een snelle, nette afwerking zonder zichtbare kabels en bespaart tijd en kosten.
  • Duurzaamheid: De geïntegreerde zonnepanelen maken gebruik van hernieuwbare zonne-energie, wat bijdraagt aan een duurzame toekomst en lagere energiekosten. In tegenstelling tot fossiele brandstoffen is zonlicht onbeperkt en gratis beschikbaar.
  • Verhoogde veiligheid: Onze rolluiken blijven operationeel tijdens stroomstoringen dankzij de onafhankelijke zonne-energievoorziening, wat extra veiligheid biedt in noodsituaties zoals brand. Dit geldt ook voor onze zonne-energie screens, zodat jouw veiligheid altijd voorop staat.
Solar rolluiken

Mogelijkheden van het solar rolluik

Wij bieden hoogwaardige solar rolluiken met diverse opties.

Kastontwerp

De Solar rolluiken zijn enkel beschikbaar met een schuin ontwerp voor de omkasting, wat de favoriete keuze is bij de installatie van voorzetrolluiken.

Type geleiders 

De keuze van geleiders wordt bepaald door de installatiemethode. HTF-geleiders zijn ideaal voor montage op de dag, direct op de muur of het kozijn. Voor montage in de dag, tussen de muur of in het kozijn, zijn LHTF-geleiders geschikt.

Solar rolluik

Onze solar rolluiken zijn voorzien van een Brel solar motor en heeft een zonnepaneel geïntegreerd in de bovenkant van de omkasting. Dit zonnepaneel, aan de voorkant geplaatst, verzamelt zonne-energie die het rolluik van stroom voorziet.

Somfy afstandsbedieningen

Met een Somfy wandschakelaar of afstandsbediening kun je eenvoudig alle Somfy producten bedienen. Een afstandsbediening met één kanaal is geschikt voor het aansturen van één apparaat, terwijl een model met vijf kanalen tot vijf apparaten tegelijk kan bedienen, individueel of gezamenlijk.

Montageopties voor solar rolluiken

Bij Dijkstra bieden we verschillende montageopties voor onze solar rolluiken, zodat deze perfect passen bij jouw woning en installatievoorkeuren. Onze deskundige monteurs zorgen voor een veilige en professionele installatie, zodat jouw rolluiken optimaal functioneren. Hieronder vind je de beschikbare montageopties:

  • Op de dag montage: De rolluiken worden aan de buitenkant van de gevel of op het kozijn geplaatst. Dit biedt maximale bescherming tegen zonlicht, doordat de rolluikkast en geleiders direct op de buitenmuur of het kozijn worden bevestigd.
  • In de dag montage: Hierbij worden de rolluiken tussen de muren of in het kozijn geplaatst, voor een subtielere uitstraling met minder zichtbare geleiders en kast. Ideaal voor een strak, geïntegreerd design.
  • HTF-geleiders: Voor op de dag montage, deze zorgen voor een stabiele en veilige bevestiging op de muur of het kozijn.
  • LHTF-geleiders: Speciaal ontworpen voor in de dag montage, deze geleiders bieden een compacte en strakke afwerking.

Onze zelfvoorzienende motoren, aangedreven door een geïntegreerd zonnepaneel, maken bedrading overbodig en bieden maximaal gebruiksgemak.

Bel ons Vraag advies
Hoe werkt het

Hoe werkt het? De ideale solar rolluiken voor jouw woning met Dijkstra

Het kiezen van de juiste solar screens voor jouw woning is eenvoudig met Dijkstra. Volg ons stappenplan en geniet van de voordelen van maatwerkoplossingen die volledig aansluiten bij jouw wensen:

Stap 1

Wat zoek je precies?

Neem contact met ons op via ons contactformulier, telefoon of kom langs in onze showroom. Onze specialisten staan klaar om je te adviseren over de mogelijkheden van solar screens en geven je een prijsindicatie op maat.

Stap 2

Advies aan huis

We komen graag bij je thuis om de afmetingen voor de solar screens nauwkeurig op te meten. Onze adviseur bespreekt alle mogelijkheden en montageopties met je. Tevreden met de offerte? Na jouw akkoord gaan we direct aan de slag met het maken van jouw screens.

Stap 3

Productie op maat

Onze solar screens worden op maat gemaakt volgens jouw specificaties. Elke screen wordt tot op de millimeter nauwkeurig vervaardigd, zodat deze perfect past bij jouw woning.

Stap 4

Volledige installatie

Onze ervaren monteurs zorgen voor een vakkundige installatie van de solar screens. Zodra alles is gemonteerd, kun je direct genieten van de voordelen van jouw nieuwe zonwering!

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden?

Doe inspiratie op
Solar rolluiken

Maak nu een afspraak

Wij komen naar u toe, naar de plek waar het nieuwe interieur komt. Zo kunnen wij maximaal adviseren over de mogelijkheden en u hoeft de deur niet uit. Wel zo makkelijk.

Contact Us