Trapstoffering bij Dijkstra: verhoog comfort en stijl

Wil je jouw trap een stijlvolle en comfortabele upgrade geven? Bij Dijkstra bieden wij vakmanschap op maat voor elke trap, of deze nu recht is of vol bochten heeft. Onze specialisten zorgen voor een perfect resultaat, waardoor je trap niet alleen mooi oogt, maar ook veiliger en comfortabeler is.

Open of dichte trappen

Bij Dijkstra kunnen we zowel open als dichte trappen bekleden. Voor dichte trappen bieden we ook de mogelijkheid om de zijkanten mee te stofferen, wat zorgt voor een geheel eigen stijl. Laat je inspireren door ons brede assortiment aan kleuren en materialen.

Ontdek de mogelijkheden

Diverse materialen voor trapstoffering

Bij Dijkstra heb je de keuze uit verschillende materialen om je trap te bekleden. Van tapijt en pvc tot het luxe leer van Belledo en het duurzame Marmoleum van Forbo. Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen, en wij helpen je graag de juiste keuze te maken.

  • Tapijt: tapijt biedt comfort en uitstekende geluidsdemping, ideaal voor druk belopen trappen. Voor extra duurzaamheid raden we een ondertapijt aan. Wil je een opvallende look? Kies dan voor een traploper.
  • Marmoleum en PVC: marmoleum en pvc geven je trap een strakke uitstraling en zijn onderhoudsarm. Deze materialen worden direct verlijmd en met stootstrips afgewerkt voor een duurzame en nette afwerking.
  • Leer: onze leren trapbekleding van Belledo combineert luxe met functionaliteit. Dit slijtvaste en onderhoudsvriendelijke materiaal geeft je trap een stijlvolle uitstraling.

Traplopers: klassiek en trendy

Traplopers zijn weer helemaal in! Of je nu kiest voor een klassieke look met kokos en sisal of een modern dessin in tapijt, traplopers geven je trap een unieke uitstraling. Met een stijlvolle roede maak je het plaatje compleet.

In een woning hebben wij een trapstoffering met tapijt aangelegd. Maak kennis met het stofferen van een trap met tapijt. Ook benieuwd of dit bij uw huis ook kan? Maak een afspraak via het contactformulier.

Traprenovatie

Advies op maat

Het kiezen van de juiste trapstoffering kan lastig zijn. Daarom staan de experts van Dijkstra voor je klaar om je te adviseren en samen de beste oplossing te vinden. Maak een afspraak voor persoonlijk advies en ontdek de mogelijkheden voor jouw trap.

Trapstoffering door professionals

Het stofferen van een trap is vakwerk. Onze ervaren stoffeerders zorgen voor een perfecte afwerking, of het nu om een rechte trap of een wenteltrap gaat. Wil je ook verlichting toevoegen of is je trap toe aan renovatie? Bij Dijkstra denken we met je mee.

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak

Wij komen naar u toe, naar de plek waar het nieuwe interieur komt. Zo kunnen wij maximaal adviseren over de mogelijkheden en u hoeft de deur niet uit. Wel zo makkelijk.

Contact Us