Making shadow beautiful

Een goede zonwering verhoogt het wooncomfort en draagt bij aan een fijn binnenklimaat. Ook gaat het verkleuring van je interieur tegen en kleed het je woning aan. Je woning krijgt daardoor meer smoel.
Dijkstra Zonwering en stoffering levert uitvalschermen, screens, rolluiken, markiezen en terrasschermen van hoge kwaliteit en met eigen monteurs die het vak verstaan. Dat is precies wat je mag verwachten van ons! We komen zowel meten als monteren.
Slimme oplossingen als buitenzonwering met zonnecollectoren voor eigen stroomvoorziening, heeft u daar al eens aan gedacht?
Bel of mail één van onze adviseur bij u in de regio, zij helpen je graag!

Kijk hier voor veel meer inspiratie uit onze zonweringcollectie van Husol, één van onze fabrikanten uit eigen land!

Knikarmscherm
Knikarmscherm
Rolluiken
Markiezen
Markiezen
Uitvalschermen
Uitvalschermen
Pergola
Pergola
Screens
Screens
Terrasoverkapping plisse
Serre zonwering
Serre zonwering
Hoe werkt het

De juiste zonwering voor jouw huis of bedrijfspand

Bij Dijkstra kennen we alle mogelijkheden voor jouw ramen en woning. Met veel  ervaring in zonwering geven we je altijd het beste advies. We staan klaar om je te helpen!

Stap 1

Waar ben je naar op zoek?

Stuur ons een e-mail, bel ons of kom langs in één van onze filialen. Onze specialisten bespreken graag de mogelijkheden van onze zonwering en geven je een prijsindicatie. De koffie staat voor je klaar!

Stap 2

Afspraak bij jou thuis

We komen graag bij je thuis om de ramen op te meten. Onze inmeetadviseur bespreekt de precieze mogelijkheden en montageopties voor jouw ramen. Blij met de offerte? We kunnen de opdracht direct na je akkoord in productie nemen.

Stap 3

Aan de slag!

Dankzij onze snelle werkwijze kunnen we jouw opdracht direct in productie nemen. Onze zonwering wordt tot op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt. Zo ben je verzekerd van een perfect passende oplossing.

Stap 4

Installatie van A tot Z

Onze monteurs komen bij je thuis om de zonwering te monteren. We vertrekken pas als alles perfect is gemonteerd, netjes afgewerkt en volledig opgeruimd. Zo kun je direct genieten van jouw nieuwe Dijkstra zonwering.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden?

Doe inspiratie op

Maak nu een afspraak

Wij komen naar u toe, naar de plek waar het nieuwe interieur komt. Zo kunnen wij maximaal adviseren over de mogelijkheden en u hoeft de deur niet uit. Wel zo makkelijk.

Contact Us