Wij begeleiden je bij je zoektocht naar de perfecte vloer!

Vloeren vormen de basis van uw leefruimte en bepalen direct de uitstraling en sfeer. Bij Dijkstra Zonwering en Stoffering weten we hoe belangrijk het is om de juiste keuze te maken. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan PVC vloeren, laminaat, tapijt en vinyl, allemaal van topkwaliteit en vakkundig gelegd. Of het nu gaat om kleur, slijtvastheid, veiligheid, of de geschiktheid voor vloerverwarming, wij zorgen ervoor dat uw vloer niet alleen mooi oogt, maar ook praktisch en duurzaam is.

Wij werken met topmerken zoals Quickstep, MFlor, Gelasta, Interfloor en Vivafloors, zodat u verzekerd bent van een vloer die tegen een stootje kan en lang meegaat. Of u nu kiest voor de luxe van PVC, het natuurlijke gevoel van laminaat, het zachte comfort van tapijt, of het onderhoudsgemak van vinyl, wij zorgen dat uw nieuwe vloer perfect aansluit op uw wensen.

PVC vloeren
Laminaat
Marmoleum
Vloerkleden
Hoe werkt het

De perfecte vloer voor jouw huis of bedrijfspand

 

De vloer bepaalt de uitstraling en sfeer van je huis of bedrijfspand. Of je kiest voor stijlvolle PVC, klassiek laminaat, comfortabel tapijt of praktisch vinyl, de juiste vloer biedt een solide basis. Bij Dijkstra Zonwering en Stoffering vind je een breed assortiment vloeren van topkwaliteit die aansluiten op jouw stijl en functionele wensen.

Stap 1

Waar ben je naar op zoek?

Stuur ons een e-mail, bel ons of kom langs in één van onze showrooms. Onze vloerspecialisten bespreken graag de mogelijkheden en voorzien je van een prijsindicatie. De koffie staat klaar!

Stap 2

Afspraak bij jou thuis

We komen graag bij je langs om de ruimte op te meten. Onze adviseur bespreekt de exacte mogelijkheden en de beste opties voor het leggen van jouw vloer. Tevreden met de offerte? Na je akkoord starten we direct met de uitvoering van jouw project.

Stap 3

Aan de slag!

Dankzij onze efficiënte werkwijze kunnen we jouw vloerproject snel oppakken. Iedere vloer wordt tot in detail op maat gelegd, zodat je verzekerd bent van een perfect passend resultaat

Stap 4

Installatie van A tot Z

Onze vakmensen komen bij je langs om jouw nieuwe vloer vakkundig te leggen. We vertrekken pas als alles perfect is gelegd, netjes afgewerkt en de ruimte schoon achtergelaten. Zo kun je direct genieten van jouw nieuwe vloer van Dijkstra.

Maak nu een afspraak

Wij komen naar u toe, naar de plek waar het nieuwe interieur komt. Zo kunnen wij maximaal adviseren over de mogelijkheden en u hoeft de deur niet uit. Wel zo makkelijk.

Contact Us