Terraszonwering

Terraszonwering biedt de perfecte oplossing om van je buitenruimte te genieten, ongeacht het weer. Een pergola creëert een stijlvolle schaduwplek, terwijl serrezonwering zorgt voor optimale bescherming tegen de zon in je serre of terras. Knikarmschermen bieden flexibele schaduw die je eenvoudig kunt in- en uitrollen, ideaal voor grotere terrassen. Terrasoverkappingen met plissé zorgen niet alleen voor schaduw, maar geven ook een modern en strak uiterlijk aan je buitenruimte. Of je nu kiest voor elegantie, comfort of een combinatie van beide, er is altijd een passende terraszonwering die voldoet aan jouw wensen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs in een van onze showrooms of maak een afspraak en wij komen langs met onze mobiele showroom. Zo ervaar je de zonwering bij jou thuis!

Pergola
Pergola
Terrasoverkapping plisse
Serre zonwering
Serre zonwering
Knikarmscherm
Knikarmschermen
Hoe werkt het

De perfecte terraszonwering voor jouw woning of bedrijfspand

Bij Dijkstra hebben we alle kennis en ervaring als het gaat om terraszonwering. Of je nu op zoek bent naar een oplossing voor je tuin, balkon of bedrijfsruimte, wij bieden altijd het beste advies op maat. We staan klaar om je te helpen bij het vinden van de ideale zonwering voor jouw buitenruimte!

Stap 1

Waar ben je naar op zoek?

Stuur ons een e-mail, bel ons of kom langs in één van onze filialen. Onze specialisten bespreken graag de mogelijkheden van onze terraszonwering en geven je een prijsindicatie. De koffie staat voor je klaar!

Stap 2

Afspraak bij jou thuis

We komen graag bij je thuis om de ramen op te meten. Onze inmeetadviseur bespreekt de precieze mogelijkheden en montageopties. Blij met de offerte? We kunnen de opdracht direct na je akkoord in productie nemen.

Stap 3

Aan de slag!

Dankzij onze snelle werkwijze kunnen we jouw opdracht direct in productie nemen. Onze terraszonwering wordt tot op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt. Zo ben je verzekerd van een perfect passende oplossing.

Stap 4

Installatie van A tot Z

Onze monteurs komen bij je thuis om de zonwering te monteren. We vertrekken pas als alles perfect is gemonteerd, netjes afgewerkt en volledig opgeruimd. Zo kun je direct genieten van jouw nieuwe Dijkstra terraszonwering.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden?

Doe inspiratie op

Maak nu een afspraak

Wij komen naar u toe, naar de plek waar het nieuwe interieur komt. Zo kunnen wij maximaal adviseren over de mogelijkheden en u hoeft de deur niet uit. Wel zo makkelijk.

Contact Us